EXAMINE THIS REPORT ON عرق نعناع و یبوست

Examine This Report on عرق نعناع و یبوست

Examine This Report on عرق نعناع و یبوست

Blog Article

علت یبوست چیست و چه عواملی احتمال ابتلا به یبوست را افزایش می‌دهند؟

دوست عزیز باید برای بررسی علت به دکتر گوارش مراجعه کنید ممکنه مشکلی داخل رودتون وجود داشته باشه

از یک متخصص مراقبت های بهداشتی درباره اثر داروهای مصرفی خود بر روی دستگاه گوارش و ایجاد یبوست سوال کنید.

ورزش: افرادی که زندگی بی‌تحرکی دارند، غالباً بیشتر از افرادی که فعال هستند به یبوست دچار می‌شوند. با این وجود، مطالعات محدودی نشان می دهند که ورزش در رفع یبوست و تحریک حرکات روده تأثیر چندانی ندارد و فقط به منظور فواید دیگر آن در حفظ سلامتی توصیه می‌شود و نمی‌توان از آن به عنوان یک خط درمانی یبوست به تنهایی بهره برد.

پاسخ به  علی سلام دوست عزیز. با توجه به این علائم امکان ابتلا به هموروئید داخلی وجود دارد. توصیه میکنیم در اسرع وقت برای درمان مراجعه کنید.

یبوست به معنای اجابت مزاج سفت و خشک یا دفع مدفوع کمتر از سه بار در هفته است. این می تواند ناشی از مواردی مانند رژیم غذایی، داروها، باردار بودن یا فقط تغییر در روال شما باشد. یبوست یکی از شایع ترین مشکلات گوارشی در ایران است.

بازتوانی کنترل ماهیچه‌های کف لگن : افرادی که به دلیل اختلال در عملکرد عضلات کف لگن دچار مشکل در دفع و یبوست شده‌اند نیز باید تحت روان‌درمانی و بازتوانی کنترل عضلات کف لگن با تمرینات خاص قرار گیرند. بسیاری از عضلات کف لگن و اطراف مقعد و راست‌ روده دارای درجاتی از کنترل ارادی هستند. بنابراین، آموزش می‌تواند بیماران مبتلا به اختلال کف لگن کمک کند تا عضلات خود را بیشتر و بهتر در حین اجابت مزاج کنترل کنند.

ویزیت آنلاین متخصص گوارش برای دریافت ویزیت آنلاین متخصص گوارش از بهترین متخصص های دکتر مایکو همین الان اقدام کنید.

سنگ کیسه صفرا چیست و چه علائمی دارد؟ معجزه درمان سنگ کیسه صفرا زنان و مردان

خودداری از مصرف بیش از حد شیرینی‌ها و غذاهای چرب و روغنی

از علل اصلی بروز این اختلال می توانیم به این موارد اشاره کنیم:

بسیاری از آزمون‌های تشخیصی می‌تواند برای ارزیابی یبوست استفاده شود. اغلب بیماران تنها به چند آزمایش اساسی نیاز دارند و آزمون‌های تخصصی‌تر برای افرادی است که یبوست شدید داشته و یا مشکل آنها به درمان پاسخ نمی‌دهد. تست‌های مورد استفاده برای این افراد بدین شرح است:

اگر هنوز مشکل یبوست دارید، یک متخصص مراقبت های بهداشتی ممکن است داروهایی را برای کمک به شما تجویز کند، مانند:

مصرف داروهای ضد درد (مانند کدئین و اکسی کدون)، داروهای ضد افسردگی (مانند آمی‌تریپتیلین و ایمی پرامین) و داروهای یبوست طولانی مدت در کودکان ضد تشنج (مانند فنی‌توئین و کاربامازپین)

Report this page